Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: Με κέρδη το α’ εξάμηνο εταιρικής χρήσης

Αύξηση 39,76% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών και κέρδη ύψους 38 χιλιάδων ευρώ από ζημιές το αντίστοιχο περυσινό διάστημα εμφάνισε η Επίλεκτος για το πρώτο εξάμηνο της εταιρικής χρήσης. Βελτίωση εσόδων και κέρδη, έναντι ζημιών, και για τη μητρική.

Επίλεκτος: Με κέρδη το α’ εξάμηνο εταιρικής χρήσης
Κέρδη, έναντι ζημιών πέρυσι, και αύξηση των πωλήσεων παρουσίασε η Επίλεκτος, σε επίπεδο ομίλου και μητρικής, για το πρώτο εξάμηνο της εταιρικής χρήσης (1 Ιουλίου 2005 – 31 Δεκεμβρίου 2005).

Συγκεκριμένα και με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία της περιόδου ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Επίλεκτος παρουσιάζει αύξηση 39,76%, διαμορφούμενος στα 27,15 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 19,43 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος.

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, μετά φόρων ο όμιλος κατέγραψε κέρδη ύψους 38 χιλιάδων ευρώ, έναντι ζημιών 2,54 εκατ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου της περυσινής χρήσης.

Ανάλογη εικόνα κατέγραψε και η μητρική οι πωλήσεις της οποίας ενισχύθηκαν κατά 49,15% στα 15,99 εκατ. ευρώ, από 10,72 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, ενώ σε επίπεδο αποτελεσμάτων μετά φόρων η εταιρία κατέγραψε κέρδη ύψους 11,93 χιλιάδων ευρώ από ζημίες 1 εκατ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου της προηγούμενης χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v