Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεδίκογλου: Σε σύγχυση ο κ. Τσίπρας

Η σύγχυσή του συναγωνίζεται πλέον τα ψέματα και τις αντιφάσεις του σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

  • Real.gr
Κεδίκογλου: Σε σύγχυση ο κ. Τσίπρας
Σε σκληρό ύφος απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί καν να καταλάβει τι λένε οι δημοσκοπήσεις, ειδικά για τον ίδιο και το κόμμα του. Πώς να καταλάβει τι λένε τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία;» αναρωτήθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Η σύγχυσή του συναγωνίζεται πλέον τα ψέματα και τις αντιφάσεις του» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι μπερδεύει το χρηματοδοτικό κενό με το δημοσιονομικό κενό και επικαλείται εκτιμήσεις σε βάρος της Ελλάδας προερχόμενες από αριστερούς υποψηφίους στη Γερμανία.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, τις θέσεις αυτές δεν τις υιοθετεί κανείς. Κατέφυγε σε ένα σωρό ανακρίβειες και κατέληξε στο επιχείρημα να μιμηθούμε τη Βολιβία! Ευτυχώς η Ελλάδα παραμένει στην Ευρώπη παρά την προσπάθεια του κ. Τσίπρα για το αντίθετο» κατέληξε ο Σίμος Κεδίκογλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v