Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει σε θολά νερά»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

  • Real.gr
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει σε θολά νερά»
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατηγορώντας τον ότι «ψαρεύει στα θολά νερά» ενώ χαρακτήρισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, «δυσπιστία χωρίς αιτία» προκειμένου να ξεπεράσει τα εσωκομματικά του προβλήματα με τις διαφορετικές απόψεις των στελεχών του.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για «Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν την χρεοκοπία και έχουν διαψευστεί», για «θεατές στις κερκίδες που πετάνε πέτρες» αλλά και για δωρητές που υπόσχονται δώρα.

«Από τη μια πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή δομική αντιπολίτευση ενάντια στη πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα. Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πήγε στην άγρια δύση και από το Τέξας, έδωσε όρκους αφοσίωσης στο διεθνές κεφάλαιο και ότι θα είναι πιστοί στην ευρωζώνη και στο ευρώ. Κυνηγάτε μύγες με πολυβόλα. Καταθέσατε πρόταση δυσπιστίας χωρίς αιτία, οδηγείτε σε ζημιά την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης ενώ πρόσθεσε: «Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε κανένα λαό. Αυτά για τους δωρητές και όσους νομίζουν ότι υπάρχουν κάποιοι που φέρνουν δώρα. Δεν υπάρχουν δώρα αλλά μεγάλες θυσίες, ανεργία και σκληροί αγώνες που σήμερα βρίσκουν την δικαίωσή τους».

Ακόμα, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπεραμύνθηκε της πολιτικής και της στάσης που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπιστεί η κρίση, παραγνωρίζοντας, όπως είπε, το πολιτικό κόστος και προσφέροντας εθνική υπηρεσία στη χώρα αλλά και «το μεγάλο αγαθό της πολιτικής σταθερότητας που είναι και το ζητούμενο για όλους».

Τέλος, προανήγγειλε ότι σε λίγες μέρες θα έρθουν στη Βουλή οι μεγάλες συμβάσεις για τους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας ενώ σημείωσε ότι φέτος υπήρξε πρωτοφανής τουριστική ανάπτυξη που άγγιξε τα 18 εκ. τουρίστες και αυτό, όπως είπε, σημαίνει εμπιστοσύνη στην πολιτική σταθερότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v