Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Νέα σήμανση προϊόντων Ολικής Άλεσης

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος δημιούργησε ένα νέο διακριτικό σήμα που θα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευασίες προϊόντων ολικής άλεσης που παράγει. Ακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις και αναγνωρίζοντας τη θρεπτική αξία της ολικής άλεσης, η εταιρεία έχει εντάξει στην γκάμα προϊόντων της συνολικά 7 κωδικούς που παράγονται από δημητριακά ολικής άλεσης.

Καραμολέγκος: Νέα σήμανση προϊόντων Ολικής Άλεσης
Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος δημιούργησε ένα νέο διακριτικό σήμα που θα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευασίες προϊόντων ολικής άλεσης που παράγει.

Ακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις και αναγνωρίζοντας τη θρεπτική αξία της ολικής άλεσης, η εταιρεία έχει εντάξει στην γκάμα προϊόντων της συνολικά 7 κωδικούς που παράγονται από δημητριακά ολικής άλεσης.

Στόχος της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος είναι να προσφέρει πάντα στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, χωρίς συντηρητικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Σήμερα, η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος κυκλοφορεί Πανελλαδικά τους παρακάτω κωδικούς ολικής άλεσης: Ψίχα τοστ 4δημητριακά, Ψίχα τοστ Πολύσπορο, XL ψωμί για τοστ, Holy Bread τοστ, Holy Bread φρατζόλα, Πρώτη Φουρνιά χωριάτικο, Πρώτη Φουρνιά πινακωτή.



Όπως είναι γνωστό, τα δημητριακά ολικής υπερέχουν σε διαθρεπτική αξία, καθώς συνδυάζουν διατροφικούς θησαυρούς, οι οποίοι προέρχονται από όλα τα τμήματα του καρπού των δημητριακών –φλοιό, ενδοσπέρμιο και φύτρο. Οι ευεργετικές ιδιότητες των δημητριακών προέρχονται από το σύνολο του καρπού και όχι μόνο από τα θρεπτικά συστατικά κάθε μέρους ξεχωριστά.

Μια διατροφή πλούσια σε δημητριακά ολικής άλεσης εγγυάται την πρόσληψη από τον οργανισμό πλήθους βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, οι Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες Ψίχα Τοστ σιτάρι και σίκαλη κυκλοφορούν με την ευχή ”φέτος κάθε φέτα και καλύτερα”. Η εταιρεία διαφοροποιεί την παρουσία της στα σημεία πώλησης, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά κι εναρμονίζεται με το εορταστικό πνεύμα της εποχής.

Η προσμονή της νέας χρονιάς, οι ευχές και το αίσθημα της χαράς απεικονίζονται στις γεμάτες χρώμα και αστέρια συσκευασίες, που σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίοδο αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v