Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Εχουν δρομολογηθεί διορθωτικές κινήσεις»

Μέσω του realfm 97,8 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

  • Real.gr
«Εχουν δρομολογηθεί διορθωτικές κινήσεις»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον realfm 97,8και τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε ότι έχουν δρομολογηθεί κινήσεις σε ότι αφορά τα υψηλά πρόστιμα που επιβάλει η εφορία στους πολίτες, μετά και τη χθεσινή σχετική αναφορά του πρωθυπουργού.

«Εχουν δρομολογηθεί διορθωτικές κινήσεις. Όπως είπε άλλωστε και χθες στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, υπάρχουν και λάθη που έχουν γίνει. Οταν προσπαθείς να τα αλλάξεις όλα τόσο γρήγορα θα γίνουν και κάποια λάθη και τα διορθώνουμε» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου ο οποίος προανήγγειλε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα.

Βολές σε ΣΥΡΙΖΑ

Στο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει τον τόνο της ηρεμίας, των χαμηλών τόνων, της συνδιαλλαγής με την αξιωματική αντιπολίτευση προκειμένου να αποκτήσει τη στήριξή της ιδιαίτερα στο θέμα του χρέους, ανέφερε: «Θα ήταν ευκταίο κάτι τέτοιο, αλλά πως μπορεί να γίνει όταν έχεις μία αξιωματική αντιπολίτευση η οποία υπονομεύει την εθνική προσπάθεια».

Και πρόσθεσε: «Οταν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των θυσιών των Ελλήνων. Οταν λέει ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, όταν λέει ότι η καταστροφή είναι αναπόφευκτη. Μίλησε ο πρωθυπουργός για το κλίμα μιζέριας και θα προσθέσω εγώ και καταστροφολογίας. Υπάρχει και η ψυχολογική παράμετρος στις αγορές. Προσπαθούν να οικοδομήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας. Αυτό δεν υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για να βγούμε από την κρίση; Πως να συνδιαλαγούμε;»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κ. ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v