Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός»

Αμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου που σχολίασε μέσω του realfm 97,8 την πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός.

  • Real.gr
«Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός»
Αμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου που σχολίασε μέσω του realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή την πρόταση-βόμβα που κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός.

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο επ’ αυτού. Η χώρα έχει πάει σε εκλογές, έχει ψηφίσει, βάσει εκείνης της εκλογικής διαδικασίας και του αποτελέσματός της έχει σχηματιστεί μία κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι απολύτως νόμιμη. Παίρνει τη δεδηλωμένη και την έχει τη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή. Υπάρχει πρωθυπουργός, ο οποίος εργάζεται μέχρι τη νύχτα, σε αντίθεση με όλα όσα ακούγονται αυτές τις ημέρες. Ακριβώς για να βγει η χώρα από την περιπέτεια. Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός», είπε η κα. Βούλτεψη.

Και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν να αμφισβητούμε συνεχώς εκλογικές διαδικασίες, τη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή; Δεν γίνεται αυτό».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στη σημερινή, τρίτη, ημέρα της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. «Ελπίζουμε όλοι και περιμένουμε σε αυτή τη χώρα να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην έξοδο της χώρας από την κρίση και όχι επί παραπληροφόρησης, σκανδαλολογίας και παραφιλολογίας. Θα το δούμε αυτό», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στις καταγγελίες του Γιάννη Δραγασάκηη κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Εξαρτάται από το πως έχουν αποφασίσει να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό γιατί αυτή είναι μία συζήτηση η οποία μεταδίδεται και τη βλέπουν όλοι οι Ελληνες. Εξαρτάται τι έχουν αποφασίσει να κάνουν, αν θέλουν να αποφύγουν τα κρίσιμα ζητήματα πάνω στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις ίσως το κάνουν. Δεν είμαι εγώ για να το πω αυτό. Εγώ αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτή η συζήτηση εξετράπη, μπήκε στη χωρία της παραπληροφόρησης και αντί να συζητάμε τώρα για τις θέσεις των κομμάτων συζητάμε και σκιαμαχούμε κατά διαφόρων φανταστικών εχθρών».

Στην επισήμανση ότι και το ζήτημα της διαπλοκής είναι πολύ κρίσιμο ζήτημα η κ. Βούλτεψη ανέφερε: «Πάρα πολύ κρίσιμο ζήτημα, γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις. Δεν μπορεί να το πετάξει κάποιος έτσι. Εάν αυτό μείνει λοιπόν μετέωρο είναι ένα ζήτημα. Από κει και πέρα ο πρωθυπουργός θα δείξει το δρόμο για την έξοδο της χώρας από την κρίση που αυτό είναι και το κρίσιμο ζήτημα το οποίο απασχολεί όλον τον ελληνικό λαό».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κα. ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v