Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σακελλαρίδης: Προκλητική και ακατανόητη η ενέργεια των αντιεξουσιαστών

«Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος», τονίζεται σε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την είσοδο αγνώστων στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

  • Real.gr
Σακελλαρίδης: Προκλητική και ακατανόητη η ενέργεια των αντιεξουσιαστών
«Προκλητική και ακατανόητη» χαρακτηρίζει το Μαξίμου τη σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

Σε σχετική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, σημειώνεται ότι «σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε».

Όπως αναφέρει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, «η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές τις δηλώσεις είχε εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Το νομοσχέδιο οδεύει άμεσα προς ψήφιση. Ποιους λοιπόν ευνοεί μια τέτοιου είδους ενέργεια;»

«Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο