Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΕΞ: Δύο χρόνια από την απαγωγή των Μητροπολιτών στη Συρία

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη.

ΥΠΕΞ: Δύο χρόνια από την απαγωγή των Μητροπολιτών στη Συρία
Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη

«Συμπληρώνονται, σήμερα, δυστυχώς, δύο χρόνια από την ημέρα της απαγωγής στη Συρία του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθοδόξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη, η τύχη των οποίων εξακολουθεί να αγνοείται.

Η Ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις διεθνείς προσπάθειες για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση των απαχθέντων Μητροπολιτών και καλεί όλες τις πλευρές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τον τερματισμό της βίας στην περιοχή που έχει προκαλέσει πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, κύματα προσφύγων και καταστροφές μνημείων ανυπολόγιστης πολιτιστικής αξίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο