Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τόσκας: Κάποιοι έβαλαν το χέρι τους...

...για να πείσουν τους πρόσφυγες να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα από σημείο μερικά χιλιόμετρα από την ουδέτερη ζώνη, είπε στον realfm 97.8 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

  • Real.gr
Τόσκας: Κάποιοι έβαλαν το χέρι τους...
Τη θέση ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι τους για να πείσουν τους πρόσφυγες να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα από αφύλακτο σημείο μερικά χιλιόμετρα από την ουδέτερη ζώνη εξέφρασε ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Από τις ενδείξεις που έχουμε, δεν ήταν τελείως αυθόρμητη η ενέργεια των προσφύγων, με την πορεία τους προς τα Σκόπια. Κάποιοι ήταν από πίσω», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσθέτοντας:

«Υπάρχει σε αυτό το φυλλάδιο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα μία επιγραφή που λέει captain τάδε που είναι το όνομα του πρώην υπουργού, του Γερμανού. Αλλά, δεν ξέρουμε αν είναι προβοκατόρικο, ή παραπλανητικό».

«Ομως», συνέχισε ο ίδιος, «κάποιοι έβαλαν το χέρι τους, κάποιοι άνθρωποι, ΜΚΟ -δεν ξέρουμε τι, είναι θέμα έρευνας αυτήν τη στιγμή, έχουν βάλει το χέρι τους για να πείσουν αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν αυτήν την πορεία που έκαναν».


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v