Παπαδημούλης: Ρεαλισμός με μετρημένες εξαγγελίες από τον Τσίπρα στη ΔΕΘ

Μιλώντας στον realfm 97.8, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

  • Real.gr
Παπαδημούλης: Ρεαλισμός με μετρημένες εξαγγελίες από τον Τσίπρα στη ΔΕΘ
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Από την παρουσία του στη ΔΕΘ διαπίστωσα, όχι μόνο κάποια αισιόδοξα μηνύματα για τις προοπτικές, αλλά και έναν ρεαλισμό με μετρημένες εξαγγελίες και υποσχέσεις και κυρίως με την έμφαση ότι για να έχουμε μία διατηρήσιμη ανάπτυξη πρέπει και εμείς να κινηθούμε πολύ ταχύτερα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης χωρίς καθυστερήσεις, προκειμένου να πετύχουμε την ειδίκευση της ελάφρυνσης του χρέους που είναι κλειδί για την οικονομική σταθεροποίηση», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής πρόσθεσε: «Εχω μπροστά μου τις εκτιμήσεις της Κομισιόν και όλων των διεθνών οίκων για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και ένα έγγραφο που ετοίμασαν οι υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Και τα δύο λένε ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βιώνει μία μεγάλη πολύχρονη κρίση που έχει προκαλέσει μία τεραστία ύφεση και ανεργία, αλλά οι προβλέψεις για το 2014 μιλούν για μία ανάπτυξη 2,5-3% και οι εκτιμήσεις για το πώς προχωράει το ’16, λένε καθαρά ότι και στα δημόσια οικονομικά και στην πραγματική οικονομία, παρά τις δυσκολίες, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από τις προβλέψεις».


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο