Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς

Η νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς ”Λεφτά στο Λεπτό” έλαβε ήδη την πρώτη της διάκριση: ”πρωτιά ευρωπαϊκού επιπέδου”. Η βράβευση ήρθε από τη διεθνούς κύρους Τραπεζική Ένωση EFMΑ.

Διάκριση για υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς
Η νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς ”Λεφτά στο Λεπτό” έλαβε ήδη την πρώτη της διάκριση: ”πρωτιά ευρωπαϊκού επιπέδου”.

Η βράβευση ήρθε από τη διεθνούς κύρους Τραπεζική Ένωση EFMΑ (European Financial Management & Marketing Association) κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της ”Online Financial Services” που έγινε πρόσφατα στη Βαρκελώνη.

Στο ”Λεφτά στο Λεπτό” απονεμήθηκε η διάκριση ”Most innovative online & mobile financial product/service 2007 in Europe” μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών τραπεζών που προκρίθηκαν στην τελική φάση και μετά από μελέτη και πρόταση ειδικής επιτροπής της EFMA.

To βραβείο αυτό, που απονέμεται από την EFMA για πρώτη φορά, αναγνωρίζει τόσο την καινοτομία όσο και τους τρόπους προώθησης και marketing μιας πραγματικά καινοτόμου τραπεζικής υπηρεσίας.

Ωστόσο, τo ”Λεφτά στο Λεπτό” διακρίθηκε όχι μόνο για την καινοτομία του – καθώς έξυπνα και πρακτικά εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες των πελατών για μετρητά χωρίς κάρτα – αλλά και για την πολυ-καναλική υποστήριξη των πελατών κατά τη χρήση του (ATM, τηλέφωνο, SMS μήνυμα, e-banking).

Θετική εντύπωση προκάλεσε και ο τρόπος προώθησης του ”Λεφτά στο Λεπτό” μέσω των video του ειδικού site ”www.leftastolepto.gr”, που διαφημίζει την υπηρεσία στο Internet προκαλώντας την κυκλοφορία του ”μηνύματος” από χρήστη σε χρήστη (viral campaign).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v