Βήμα-βήμα συνταγή για μοσχάρι με κρεμμύδια που λιώνει στο στόμα

Μερικές φορές το απλό και σιγοψημένο φαγητό, μόνο με αλάτι και πιπέρι είναι και το πιο νόστιμο απ’ όλα!

  • Mama365.gr
Βήμα-βήμα συνταγή για μοσχάρι με κρεμμύδια που λιώνει στο στόμα
Το κομμάτι του μοσχαριού που ονομάζεται ποντίκι, μερικά κρεμμύδια, αγνό ελαιόλαδο και μπόλικο αλατοπίπερο είναι αρκετά για μια συνταγή-κόλαση. Φτιάξτε μοσχαράκι στην κατσαρόλα και απολαύστε το με κριθαράκι ή μακαρονάκι κοφτό, ακολουθώντας τη βήμα-βήμα συνταγή.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο