Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπίρτζης: H λύση για την Ευρώπη είναι η οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους

Ο υπουργός Υποδομών συνέστησε στις χώρες που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν όλεθρο στην Ευρώπη, να φροντίσουν να μην το ξανακάνουν.

  • Real.gr
Σπίρτζης: H λύση για την Ευρώπη είναι η οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους
Mιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε ότι η λύση για τον Νότο και την Ευρώπη είναι η οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους, ενώ συνέστησε στις χώρες που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν όλεθρο στην Ευρώπη, να φροντίσουν να μην το ξανακάνουν.

Όπως είπε ο υπουργός Υποδομών, «πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης θα ήθελαν, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τον Νότο γενικότερα σε εξάρτηση για τα επόμενα σαράντα-πενήντα-εξήντα χρόνια. Πραγματικά, δεν μπορώ να αντιληφθώ τις πολιτικές δυνάμεις που δεν έβλεπαν τόσο χρόνια ή δεν βλέπουν από εδώ και πέρα ότι η λύση για τον Νότο, την Ευρώπη είναι αυτή που συζητάμε, η οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους».

«Υπάρχει», πρόσθεσε ο ίδιος, «και ένα θέμα πολύ μεγαλύτερο και έχει να κάνει με το πώς κάθε φορά ο καπιταλισμός ανακυκλώνει την κρίση του και την ξεπερνά. Στο παρελθόν αυτού του είδους οι κρίσεις ξεπεράστηκαν με πολύ χειρότερους όρους και συνθήκες και είναι καιρός χώρες που έχουν ξαναπροκαλέσει τον όλεθρο στην Ευρώπη, να φροντίσουν να μην τον ξαναπροκαλέσουν».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο