Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΚΕ:Για την καταστροφή στα Κύθηρα ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις

Ο Περισσός απαιτεί από τις αρμόδιες Αρχές να παρθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για οριστική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και πολύ περισσότερο για την αποτροπή εκδήλωσης νέων το επόμενο διάστημα σε όλη τη χώρα.

ΚΚΕ:Για την καταστροφή στα Κύθηρα ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις
«Οι μεγάλες καταστροφές στα Κύθηρα, ειδικά στις δασικές εκτάσεις και τις αγροτικές καλλιέργειες, αναδεικνύουν με τραγικό τρόπο τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής, που διατηρούν τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών και αφήνουν παντελώς απροστάτευτα τα δάση, υποδομές, λαϊκές κατοικίες και περιουσίες» αναφέρει ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, για την καταστροφική πυρκαγιά στα Κύθηρα.

«Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρμόδιες κρατικές και τοπικές Αρχές να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την οριστική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στα Κύθηρα και πολύ περισσότερο για την αποτροπή εκδήλωσης νέων το επόμενο διάστημα σε όλη τη χώρα» προσθέτει η ανακοίνωση του Περισσού, καταλήγοντας:

«Κάθε κομμάτι καμένου δάσους να κηρυχθεί αναδασωτέο, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αλλαγές στη χρήση γης. Να καταγραφούν άμεσα όλες οι ζημιές και να αποζημιωθούν στο 100%, σε εισόδημα και υποδομές, οι πληγέντες από το κράτος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο