Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σοκ στην Λάρισα: Πέθανε ο 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία της Λάρισας από το τραγικό δυστύχημα. Σήμερα το "τελευταίο αντίο".

Σοκ στην Λάρισα: Πέθανε ο 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα
Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία της Λάρισας από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο παιδί.

Ο άτυχος νέος το βράδυ του Σαββάτου στις 14 Οκτωβρίου κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στις γραμμές του τρένου κοντά στο εμπορευματικό σταθμό στο Μεζούρλο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού ο 15χρονος (αρχικά είχε ειπωθεί ότι ήταν 25 ετών) χτυπήθηκε από το ρεύμα, τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά. Υπάλληλος του ΟΣΕ άκουσε την έκρηξη και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά.

Ο 15χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, καθώς έφερε εγκαύματα β΄ και γ’ βαθμού σε ποσοστό άνω του 90% του σώματός του, ωστόσο το περασμένο Σάββατο έχασε την μάχη για την ζωή, σύμφωνα με larissanet.gr.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 4.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα Λάρισας.

Πηγή: ant1news.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο