Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ευγενία Κουνιάκη για την επίθεση από χρυσαυγίτες: Οι δράστες δεν ήταν στους προσαχθέντες

Ήταν μια ομάδα 10-15 ανθρώπων, αν έκαναν μια προσπάθεια να τους συλλάβουν, κάποιους θα συνελάμβαναν από αυτούς, τονίζει η δικηγόρος.

  • Real.gr
Η Ευγενία Κουνιάκη για την επίθεση από χρυσαυγίτες: Οι δράστες δεν ήταν στους προσαχθέντες
Την επίθεση που δέχτηκε χθες από χρυσαυγίτες, έξω από το Εφετείο περιγράφει η Ευγενία Κουνιάκη μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

H δικηγόρος επισημαίνει ότι οι προσαγωγές δεν έγιναν αμέσως μετά τo ξυλοκόπημα.

"Έχω την εντύπωση ότι οι προσαγωγές έγιναν στην Αλεξάνδρας με Κηφισίας, μετά από επιμονή των δικηγόρων και της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής" σημειώνει.

Η δικηγόρος που δέχτηκε την επίθεση καταγγέλλει μάλιστα ότι "σίγουρα, αυτός με που με χτύπησε δεν ήταν στους προσαχθέντες, σίγουρα ο Δελεβέκος που ήταν παρών στην επίθεση δεν ήταν στους προσαχθέντες".

"Θα ήταν πολύ εύκολο. Ήταν μια ομάδα 10-15 ανθρώπων,  αν έκαναν έναν κλοιό ή μια προσπάθεια να τους συλλάβουν, κάποιους θα συνελάμβαναν από αυτούς" τονίζει η κ. Κουνιάκη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το ηχητικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο