Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουλούτ: Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα

Χωρίς προηγούμενο οι προκλητικές δηλώσεις του στενού συνεργάτη και συμβούλου του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, σε τηλεοπτική εκπομπή. «Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν», δήλωσε.

  • Real.gr
Μπουλούτ: Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μπουλούτ δήλωσε πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο όπως υποστηρίζει, σκότωσαν Έλληνες.

Σύμφωνα με το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο