Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» και η «ΕΛΠΙΔΑ» ενώνουν δυνάμεις

Με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και της Προέδρου του Δ.Σ. του «Καραϊσκάκειου Ιδρύματος» Κύπρου Δρ. Πόπης Κανάρη τα δύο Σωματεία έθεσαν τις βάσεις για την δημιουργία μίας συνεργασίας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

  • Real.gr
Το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» και η «ΕΛΠΙΔΑ» ενώνουν δυνάμεις

Μια σπουδαία γέφυρα συνεργασίας,με στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο,δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» Κύπρου. Το πρώτο βήμα αυτής της σημαντικής συνεργασίας έγινε με την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης «αδελφοποίησης» των δύο σωματείων στη Λευκωσία, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, και της συζύγου του, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Με πρωτοβουλία της Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και της Προέδρου του Δ.Σ. του «Καραϊσκάκειου Ιδρύματος» Κύπρου Δρ. Πόπης Κανάρη τα δύο Σωματεία έθεσαν τις βάσεις για την δημιουργία μίας συνεργασίας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε ότι θα υπάρχει συνεργασία με την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» για τα παιδιά από την Κύπρο που χρειάζονται νοσηλεία, ενώ τα αποθεραπευμένα παιδιά θα μπορούν να φιλοξενηθούν και στην θεραπευτική κατασκήνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η «ΕΛΠΙΔΑ».

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συγκινητική αυτή εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο που έρχεται να προστεθεί ως κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης, η οποία εκτείνεται από την Κύπρο ως την Ελλάδα και αγκαλιάζει τους λαούς μας, κρατώντας τους αδελφικά δεμένους από τα πέρατα των αιώνων», ανέφερε η κυρία Βαρδινογιάννη κατά την ομιλία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v