Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φάμελλος: Υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία σε οποιαδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας

"Το συντομότερο ανέκδοτο της ελληνικής πολιτικής ιστορίας είναι το τέταρτο και αχρείαστο, που λένε κάποιοι μνημόνιο" υποστήριξε για την οικονομία.

  • Real.gr
Φάμελλος: Υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία σε οποιαδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας

"Το πιο σημαντικό από όλα είναι η έναρξη της συζήτησης στα Σκόπια, ανοίγει εάν παράθυρο για μια μεγάλη συμφωνία στα Βαλκάνια" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Το συντομότερο ανέκδοτο της ελληνικής πολιτικής ιστορίας είναι το τέταρτο και αχρείαστο, που λένε κάποιοι μνημόνιο" ανέφερε.

"Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα πλέον είναι ότι μετά από μια δεκαετία λιτότητας και διαψεύσεων πρέπει να ξαναγυρίσουμε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην κοινωνία και σε μια συλλογικότητα που θα έχει και όραμα" είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο