Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγοράκι κινδύνευσε να πεθάνει από ασφυξία με το λουρί του σκύλου στον λαιμό του

Το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση έκανε λόγο για «αυτοκτονία». Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του, πιθανότατα από ασφυξία.

Αγοράκι κινδύνευσε να πεθάνει από ασφυξία με το λουρί του σκύλου στον λαιμό του

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ένα αγοράκι μέσα στο σπίτι του στο Φάληρο, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας.

Το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση έκανε λόγο για «αυτοκτονία». Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του, πιθανότατα από ασφυξία. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται πως του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει.

Είναι ενδεικτικό ό,τι όπως είπε η μητέρα του, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το παιδί είχε πεθάνει, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές, έπειτα από τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, το 6χρονο αγόρι επανήλθε στην ζωή και νοσηλεύεται στο Παίδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v