Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση από συγκρατούμενούς του δέχθηκε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του, τουλάχιστον δυο ημέρες μετά την αποτρόπαιη πράξη του.

Επίθεση από συγκρατούμενούς του δέχθηκε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού διακομίστηκε ο 52χρονος παιδοκτόνος, που ομολόγησε ότι σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε την κόρη του, Αγγελική, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην Κέρκυρα.

Οπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα, ο 52χρονος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από άλλους κρατούμενους, γύρω στις 8 το βράδυ της Πέμπτης. Ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται ότι κινδυνεύει η ζωή του.

Οπως θυμίζει ο Antenna, ο 52χρονος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του, τουλάχιστον δυο ημέρες μετά την αποτρόπαιη πράξη του. Η σορός της άτυχης 29χρονης εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας, όπως και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η κηδεία της Αγγελικής έγινε στη γενέτειρά της, το Μπεράτι της Αλβανίας, συνοδεία της μητέρας της, συγγενών και φίλων της οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v