Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου

Πριν από λίγες μέρες, η 41χρονη που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από τον Δεκέμβριο του 2016 για τη δολοφονία του συζύγού της, με γραπτή της κατάθεση έριξε τα βέλη της στον αδελφικό φίλο του καπετάνιου.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου

Σκληρή απάντηση στη “μαύρη χήρα” της Ερμιονίδας έδωσε ο παιδικός φίλος του άτυχου καπετάνιου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην αυλή του δικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014, μεταδίδει η Espresso.

Πριν από λίγες μέρες, η 41χρονη που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από τον Δεκέμβριο του 2016 για τη δολοφονία του συζύγού της, με γραπτή της κατάθεση έριξε τα βέλη της στον αδελφικό φίλο του καπετάνιου, αναφέροντας πως τον θεωρεί “άμεσο συνεργό στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικό δράστη”.

Έξαλλος ο άνδρας απάντησε στα όσα υποστήριξε η χήρα, η υπόθεση της οποίας δικάζεται ξανά από το Εφετείο, όπου η καταδικασθείσα θα προσπαθήσει να “σπάσει” τα ισόβια. Ο φίλος του άτυχου ναυτικού έδωσε τη δική του εκδοχή στα όσα είπε μέσα από τη φυλακή η γυναίκα, η οποία ουσιαστικά τον κατηγορεί ως τον δράστη της δολοφονίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v