Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατρούγκαλος: Υπάρχει κίνδυνος και μείζον πρόβλημα για την αξιοπιστία των βουλευτών του Ποταμιού

"Σας θυμίζω ότι όταν συζητήθηκε στο πολιτικό συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ η καταρχήν εκτίμηση τους για τη συμφωνία των Πρεσπών από τους πέντε παρόντες, οι τέσσερις μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είχαν θετική εκτίμηση για τη συμφωνία"

  • Real.gr
Κατρούγκαλος: Υπάρχει κίνδυνος και μείζον πρόβλημα για την αξιοπιστία των βουλευτών του Ποταμιού

"Υπάρχει κίνδυνος και μείζον πρόβλημα ειδικά για την αξιοπιστία και των βουλευτών του Ποταμιού, εγώ θέλω να ελπίζω ότι μέχρι το τέλος δεν θα καταλήξουν σε απόφαση αμφισβήτησης της δικής τους κρίσης και σε άλλους πολιτικούς χώρους" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Σας θυμίζω ότι όταν συζητήθηκε στο πολιτικό συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ η καταρχήν εκτίμηση τους για τη συμφωνία των Πρεσπών από τους πέντε παρόντες, οι τέσσερις μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είχαν θετική εκτίμηση για τη συμφωνία. Η μόνη αρνητική ήταν η κ. Γεννηματά και ως αποτέλεσμα δεν ήταν να επανεξετάσει τη θέση της η κ. Γεννηματά αλλά να καταργήσει το όργανο" συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v