Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδριάζει αύριο η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με Κεντροαριστερά και κόκκινα δάνεια

Στην ΠΓ θα συζητηθούν και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

  • Real.gr
Συνεδριάζει αύριο η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με Κεντροαριστερά και κόκκινα δάνεια

Συνεδριάζει αύριο το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στην ατζέντα της φλέγοντα θέματα που αφορούν την κυβέρνηση, όπως τα κόκκινα δάνεια, αλλά και τη στρατηγική συμμαχιών του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, αύριο στις 16:00 στην πλατεία Κουμουνδούρου θα συζητηθεί το θέμα των συγκλήσεων του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Σε το εν λόγω θέμα απαραίτητο θεωρείται να ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές τις δυνάμεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της προσθήκης στον τίτλο του ψηφοδελτίου, δίπλα στο "ΣΥΡΙΖΑ",  του όρου "Προοδευτική Συμπαράταξη". Επίσης, ενδέχεται να συζητηθεί το ζήτημα των ψηφοδελτιών του κόμματος για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, το οποίο σχετίζεται με αυτό των συνεργασιών.

Ακόμη, στην ΠΓ θα συζητηθούν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με σημαντικότερο όλων (τόσο από οικονομική όσο και από κοινωνική σκοπιά) να θεωρείται αυτό των κόκκινων δανείων και της πρώτης κατοικίας, τα οποία και πρέπει να έχουν λυθεί έως το τέλος του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v