Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπό δρακόντεια μέτρα στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Λεκοτσάι φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ενώ ο Μπραχιμάι ως φυσικός αυτουργός.

  • Real.gr
Υπό δρακόντεια μέτρα στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκειμένου να παραστούν στην δίκη τους, την ώρα που έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για το κύκλωμα της μαφίας των φυλακών.

Από το πρωί είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο των δικαστηρίων επιπλέον μηχανήματα σωματικού ελέγχου και αντικειμένων, ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ισχυρή η αστυνομική παρουσία. Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι, που φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική, και ο Ιμπραχίμ Μπραχιμάι μετήχθησαν από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Λεκοτσάι φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ενώ ο Μπραχιμάι ως φυσικός αυτουργός. Ο τελευταίος κατηγορείται και για τη στυγερή δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στον Κορυδαλλό, επίσης κατηγορουμένου στην υπόθεση δολοφονίας του αδικοχαμένου ποινικολόγου.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v