Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φασίζουσα συμπεριφορά καταγγέλλει ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ

«Το ΠΑΜΕ προσπάθησε να μην διεξαχθεί το διοικητικό συμβούλιο ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι ίδιοι ζητούσαν να γίνει. Πρόκειται για μία φασίζουσα συμπεριφορά η οποία δεν συνάδει με τη διαδρομή του ΚΚΕ», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ.

  • Real.gr
Φασίζουσα συμπεριφορά καταγγέλλει ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ

Επεισόδια μεταξύ του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ, σημειώθηκαν νωρίτερα κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δ.Σ της ΓΣΕΕ.

«Το ΠΑΜΕ προσπάθησε να μην διεξαχθεί το διοικητικό συμβούλιο ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι ίδιοι ζητούσαν να γίνει. Πρόκειται για μία φασίζουσα συμπεριφορά η οποία δεν συνάδει με τη διαδρομή του ΚΚΕ», δήλωσε στον realfm 97,8 ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.

«Ζητούν να τους παραδώσουμε το κτίριο της ΓΣΕΕ, να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου. Το ΠΑΜΕ επιδιώκει, απέναντι στην πλειοψηφία, την κατάληψη του κτιρίου της ΓΣΕΕ. Η εικόνα δεν είναι καλή και το ΠΑΜΕ έχει ανακαλύψει τον εχθρό των εργαζομένων μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Αφήνει την κυβέρνηση να αλωνίζει και ασχολείται με τα συνδικάτα, με τους εσω-παραταξιακούς αντιπάλους του», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v