Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαλβίνι: Ευρωεκλογές - δημοψήφισμα «μεταξύ ζωής και θανάτου»

  • Real.gr
Σαλβίνι: Ευρωεκλογές - δημοψήφισμα «μεταξύ ζωής και θανάτου»

Στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι κάνει λόγο για εκλογική αναμέτρηση «ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο, στο παρελθόν και στο μέλλον».


Ο Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να ανεβάσει και πάλι τους τόνους και δηλώνει: «Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι οι εκλογές αυτές, σε δυο εβδομάδες, θα είναι ένα δημοψήφισμα ανάμεσα στην ζωή και στο θάνατο, ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον». 

Ο Σαλβίνι πρόσθεσε ότι «η Λέγκα θα πρέπει να αναδειχθεί πρώτο κόμμα σε όλη την Ευρώπη» και για την επίτευξη του στόχου ζήτησε την βοήθεια των ψηφοφόρων. Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα του ιταλού υπουργού Εσωτερικών αγγίζει το 31%. Ας σημειωθεί ότι ενόψει ευρωεκλογών από το περασμένο Σάββατο απαγορεύεται στην Ιταλία η δημοσίευση δημοσκοπήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο