Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μια μεγάλη συγνώμη σε όλους τους μαθητές που βγήκαν από τις αίθουσες κλαίγοντας»

Ο καθηγητής και συγγραφέας κ. Ηλίας Τουμασάτος δημοσίευσε εχθές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια ειλικρινή συγνώμη προς όλους τους μαθητές που δίνουν φέτος Πανελλήνιες.

  • Mama365.gr

Πολλοί γονείς μαθητών που εξετάστηκαν εχθές στο μάθημα της φυσικής στις πανελλήνιες, μας είπαν πως είδαν παιδιά να βγαίνουν από την αίθουσα κλαίγοντας. Οι προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς έμοιαζαν να πήγαν χαμένες, μια και τα θέματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα και αρκετοί υποψήφιοι δεν απέδωσαν όπως περίμεναν.

Το ίδιο κατήγγειλε και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής, που βρήκε τα θέματα «τεχνητά κατασκευασμένα και υπερβολικά φορτωμένα με μαθηματικές πράξεις που δεν αναδεικνύουν τις έννοιες και την ομορφιά της Φυσικής». Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο καθηγητής του Λυκείου Κεραμειών Κεφαλλονιάς και συγγραφέας κ. Ηλίας Τουμασάτος, προφανώς στεναχωρημένος για τους νέους που υποβλήθηκαν σε μία τέτοια δοκιμασία, δημοσίευσε εχθές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα τρυφερό κείμενο και μια ειλικρινή συγνώμη προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v