Τρυφερές οικογενειακές στιγμές που μας γεννούν την επιθυμία να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας

Μπορεί να μην ξέρεις όσους απεικονίζονται, ξέρεις όμως πως νιώθουν εκείνη τη στιγμή και ξαναζείς, μαζί τους, τις στιγμές που είχες νιώσει κι εσύ έτσι.

  • Mama365.gr
Τρυφερές οικογενειακές στιγμές που μας γεννούν την επιθυμία να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας

Οι στιγμές με τα παιδιά μας περνάνε τόσο γρήγορα που καμιά φορά νιώθουμε ότι δεν προλαβαίνουμε να τις χαρούμε. Γι' αυτό και τα κινητά παίρνουν φωτιά στην προσπάθειά μας να απαθανατίσουμε όσες περισσότερες απ' αυτές γίνεται. Ταυτόχρονα, βέβαια, συνειδητοποιούμε πως αυτό που νιώθουμε τώρα, το ένιωθαν και οι γονείς μας και γι' αυτό το πατάρι τους είναι γεμάτο με παλιά άλμπουμ, ρολά φιλμ και βιντεοκασέτες...

Μια φωτογραφία που απεικονίζει, όχι μόνο ψυχρές στιγμές, αλλά και έντονα συναισθήματα, σε γεμίζει νοσταλγία και σου γεννά την ανάγκη και τη διάθεση να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι μακριά. Ακόμη και αν πρόκειται για φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχεις ξαναδεί, όπως οι παρακάτω.

Γιατί μπορεί να μην τους ξέρεις, γνωρίζεις όμως απόλυτα πως νιώθουν τη στιγμή που τους έχει απαθανατίσει ο φακός και ξαναζείς τις στιγμές που είχες νιώσει κι εσύ έτσι.

Όταν η μαμά σου κοιμόταν πριν από σένα, ενώ παίζατε...

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v