Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάλυψη Λιάπη στις αποφάσεις του ΚΑΣ

Πλήρης κάλυψη παρατηρήθηκε από τον Μιχάλη Λιάπη στις αποφάσεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

  • Ant1
Κάλυψη Λιάπη στις αποφάσεις του ΚΑΣ

Λιαπης ΜΠλήρη κάλυψη στις αποφάσεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου προσέφερε στη Βουλή ο Μιχάλης Λιάπης, κατά τη συζήτηση ερωτήσεων.

Δεν βλέπουμε, είπε, ίχνη σκανδάλων και θα είμαι ο τελευταίος που θα συμβάλω στην αμφισβήτηση και αποκαθήλωση θεσμών.

Το ΚΑΣ, είπε, είναι θεματοφύλακας του πολιτισμού με πορεία 170 ετών και οι αποφάσεις του λαμβάνονται με απόλυτη διαφάνεια και δημοσιότητα, ωστόσο, επεσήμανε ότι όλοι και όλα ελέγχονται και κάνεις δεν είναι στο απυρόβλητο.

Σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου, είπε ότι δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε κυνήγι μαγισσών, επειδή αυτό επιβάλλουν οι πολιτικοί τακτικισμοί. Αλλο σκάνδαλο και άλλο σκανδαλολογία και για να υπάρξει σκάνδαλο, θα πρέπει να υπάρχει τεκμηρίωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο