Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΑ: Αναθεώρηση του πτητικού προγράμματος

Με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρία οι Ολυμπιακές Αερογραμμές βρίσκονται σε διαδικασία αναθεώρησης του πτητικού τους προγράμματος.

ΟΑ: Αναθεώρηση του πτητικού προγράμματος
Με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΟΑ αλλά και την αρνητική διεθνή συγκυρία των υψηλών τιμών των καυσίμων, η οποία υπαγορεύει τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση πόρων, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές βρίσκονται σε διαδικασία αναθεώρησης του πτητικού τους προγράμματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει αποφασισθεί η ενδυνάμωση του πρωϊνού καθημερινού τους δρομολογίου προς την Φρανκφούρτη (πτήση ΟΑ 165/166), με μετακίνηση σε αυτό των πολύ χαμηλών προκρατήσεων που υπάρχουν για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην απογευματινή πτήση της εταιρίας προς τον ίδιο προορισμό (πτήση ΟΑ 169/170).

Η επιλογή αυτή αποσκοπεί στην αύξηση των πληροτήτων στην πρωϊνή πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών προς την Φρανκφούρτη και την καλύτερη αξιοποίηση του στόλου της εταιρίας.

Η απόφαση για την μεταφορά της κίνησης στην πρωϊνή πτήση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς κατά το περασμένο έτος, το σύνολο των δύο καθημερινών πτήσεων της εταιρίας προς και από την Φρανκφούρτη είχε αρκετά χαμηλότερη πληρότητα από τη μέση πληρότητα των πτήσεων της εταιρίας, καθιστώντας τη συγκεκριμένη γραμμή ζημιογόνο ακόμη και πριν από την πρόσφατη εκτόξευση των τιμών των καυσίμων.

Η δυνατότητα να επιχειρεί η εταιρία στο ίδιο slot, επεκτείνοντας εκ νέου τις δραστηριότητές της στον συγκεκριμένο προορισμό, θα πρέπει να επαναξιολογηθεί, αν και εφόσον οι συγκυρίες το επιτρέψουν αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο