
Η επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη, στα τέλη της εβδομάδας, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος των νταμπλούχων θα θέσει επί τάπητος το θέμα προπονητή (αναμένεται η ανακοίνωση του Τιμούρ Κετσπάγια), των μεταγραφών, αλλά και την υπόθεση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διατηρήσει το 61%, το 10% το έχει ο Ερασιτέχνης και το υπόλοιπο 30% θα τεθεί προς διάθεση των ενδιαφερόμενων. Το μετοχικό κεφάλαιο υπολογίζεται στα 170 με 200 εκατ. ευρώ και αν καλυφθεί όλη η αύξηση αναμένεται να μπουν άλλα 60 με 70 εκατ. ευρώ.
Μέχρι στιγμής σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή των Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Γιώργου Γλου, ενώ θετικά εξετάζουν την συμμετοχή τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.