Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με αισιοδοξία η ΑΕΚ στη Ρουμανία

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα που θα της βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Europa League και χωρίς τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Λίβερπουλ, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ για τη Ρουμανία, όπου την Πέμπτη 20/8 θα αντιμετωπίσει τη Βασλούι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της «Ένωσης» Ντούσαν Μπάγεβιτς παρ

  • Ant1
Με αισιοδοξία η ΑΕΚ στη Ρουμανία

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα που θα της βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Europa League και χωρίς τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Λίβερπουλ, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ για τη Ρουμανία, όπου την Πέμπτη 20/8 θα αντιμετωπίσει τη Βασλούι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για την αναμέτρηση με τους Ρουμάνους και λίγο πριν την αναχώρηση δήλωσε: «Έχουμε πει ότι η Βασλούι είναι μια ομάδα που θα κάνει ζημιά, αν δεν προσέξεις», είπε ο Μπάγεβιτς και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Με ικανοποιεί η ετοιμότητα της ομάδας».

Ο Σερβοέλληνας προπονητής στάθηκε και στην παραχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ: «Δεν χρειάζεται να συζητάμε για τον Κυργιάκο, έκανε αυτό που ήθελε. Καλή τύχη στην καριέρα του. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας και να είμαστε ήρεμοι για το ματς με τη Βασλούι. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που έγινε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πράγματα που μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν. Σημασία έχει το παιχνίδι της Πέμπτης».

Από την πλευρά του ο Λουίς Σάχα ανέφερε για τη συνάντηση με τη Βασλούι: «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε παίξει φιλικά και βγάλει συμπεράσματα. Πιστεύω ότι θα είμαι στην κατάλληλη φόρμα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι ήμασταν φαβορί απέναντι στην Ομόνοια. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αυτή τη φορά».

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε και την απομάκρυνση του Σωτήρη Κυργιάκου: «Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας. Φεύγοντας μία ημέρα πριν αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας, είναι λογικό να μην μας αφήσει ανεπηρέαστους. Ελπίζουμε ότι οι παίκτες που θα τον αντικαταστήσουν θα έχουν την ίδια απόδοση».

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζή, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Λεονάρντο, Μαντούκα, Κουτρομάνο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Μάκο, Μπερνς, Παυλή, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέα, Ταχτσίδη, Γκέντσογλου, Χετεμάι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο