Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Eνημέρωση για απαγορευτικό απόπλου

Η ΑΝΕΚ ενημερώνει ότι λόγω των επικρατούντων δυσμενών καιρικών συνθηκών, το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑσήμερα 2-12-09, παραμένει στον λιμένα ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και θα αναχωρήσει προς ΘΗΡΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ, αμέσως μετά την άρση του απαγορευτικού.

ΑΝΕΚ: Eνημέρωση για απαγορευτικό απόπλου
Η ΑΝΕΚ LINES ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι λόγω των επικρατούντων δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Ε/Γ – Ο/Γ « ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ » σήμερα 2-12-2009, παραμένει στον λιμένα ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και θα αναχωρήσει προς ΘΗΡΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ, αμέσως μετά την άρση του απαγορευτικού.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης διάρκειας του απαγορευτικού, το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου από ΠΕΙΡΑΙΑ, με ώρα αναχώρησης 23:59 προς ΘΗΡΑ ,ΑΝΑΦΗ, ΚΑΣΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ, ΔΙΑΦΑΝΙ, ΡΟΔΟ και επιστροφή θα παραμείνει ανεκτέλεστο ώστε το πλοίο να συνεχίσει τα κανονικά και εγκεκριμένα δρομολόγια του από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-12-2009 (αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 23:59 προς ΜΗΛΟ, ΘΗΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΗΤΕΙΑ, ΚΑΣΟ, ΠΗΓΑΔΙΑ, ΡΟΔΟ και επιστροφή).

Τα κατά λιμένα πρακτορεία ΑΝΕΚ, παρακαλούνται για την σχετική ενημέρωση επιβατών με εισιτήρια για τα ανωτέρω δρομολόγια , για τους οποίους διατίθενται στοιχεία επικοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v