Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχορήγηση στον ΟΠΑΔ από το υπουργείο Υγείας

Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψε την Τρίτη επιχορήγηση στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) ύψους 168.750.000 ευρώ. Η απόφαση έρχεται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής ότι διακόπτει από 1η Ιουνίου την πίστωση για τη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου, ο οποίος και διεκδικεί οφειλές ύ

  • Ant1
Επιχορήγηση στον ΟΠΑΔ από το υπουργείο Υγείας

Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψε την Τρίτη επιχορήγηση στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) ύψους 168.750.000 ευρώ.

Η απόφαση έρχεται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τονΦαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής ότι διακόπτει από 1η Ιουνίου την πίστωση για τη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου, ο οποίος και διεκδικεί οφειλές ύψους 100 εκατ. ευρώ. Μετά την απόφαση του υπουργείου για την επιχορήγηση του ΟΠΑΔ, οι φαρμακοποιοί Αττικής τηρούν στάση αναμονής.

Με την διακοπή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν εξ ολοκλήρου τα φάρμακα τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο