Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσική υποψηφιότητα για το Mundial 2018

Η Μόσχα είναι η καταλληλότερη για να διοργανώσει το Mundial του 2018, διαβεβαίωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν στην αντιπροσωπεία της FIFA, η οποία τον επισκέφθηκε για να λάβει και επισήμως την αίτηση της Μόσχας για την ανάληψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. «Έτοιμη να νικήσει», είναι το διαφημιστικό σύνθημα της επίσημης αίτησης της Μόσχας. Ο Πούτιν είχε και έναν καλόν άσσο κρυ

  • Ant1
Ρωσική υποψηφιότητα για το Mundial 2018

Η Μόσχα είναι η καταλληλότερη για να διοργανώσει το Mundial του 2018, διαβεβαίωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν στην αντιπροσωπεία της FIFA, η οποία τον επισκέφθηκε για να λάβει και επισήμως την αίτηση της Μόσχας για την ανάληψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

«Έτοιμη να νικήσει», είναι το διαφημιστικό σύνθημα της επίσημης αίτησης της Μόσχας. Ο Πούτιν είχε και έναν καλόν άσσο κρυμμένο στο «μανίκι» του, αφού η βίζα θα αρθεί για τους αθλητές και τους φίλαθλους που θα έρθουν στην Μόσχα για το ποδοσφαιρικό «ευ αγωνιζεσθαι».

Ρώσοι αξιωματούχοι συνόδευσαν τους εκπροσώπους της FIFA στα στάδια της ρωσικής πρωτεύουσας, κατά την παράδοση του φακέλου της υποψηφιότητας.

Πλέον η Ρωσία θα πρέπει να πείσει ότι έχει τα εχέγγυα να φιλοξενήσει την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, και θα βρει απέναντι την Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και τις συνυποψήφιες χώρες Πορτογαλία/Ισπανία και Βέλγιο/Ολλανδία.

Η Ρωσία πάντως, έχει ήδη δώσει στην FIFA εγγυήσεις σχετικές με την ασφάλεια, την φορολογία και την μείωση των δασμών.

Τη διοργανώτρια χώρα η FIFA θα την ανακοινώσει τον Δεκέμβριο, μαζί με την διοργανώτρια χώρα των αγώνων του 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v