
Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως το τατουάζ με το «τριφύλλι» που έκανε το καλοκαίρι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πει ευχαριστώ στο σύλλογο και τους φιλάθλους του.
«Είμαι δεμένος με το σύλλογο γιατί μου έδωσαν όλα τα εργαλεία που χρειαζόμουν για να κάνω ό,τι έκανα. Ήθελα να είμαι μέρος της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ και τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη και ό,τι άλλο χρειαζόμουν για να με βοηθήσουν να πετύχω. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να πω ευχαριστώ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει η ομάδα του να κερδίζει συνέχεια. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο πριν έρθω εδώ. Ήμουν, ωστόσο, τυχερός που αγωνίστηκα σε ομάδες με φοβερούς φιλάθλους, όπως η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ, ακόμη και η Οσέρ σε μικρότερο βαθμό. Και στη Σάντερλαντ δεν ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά εδώ τα πράγματα είναι ξεχωριστά. Είναι ένα θέαμα που πρέπει να δεις», ανέφερε ο Σισέ.
Αν και η υπόθεση πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει δυσκολέψει πολύ, ο Γάλλος δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Κάναμε μόνοι μας δύσκολα τα πράγματα για μας, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση».
Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης θα φανεί αν ο Νίκος Σπυρόπουλος προλάβει την αναμέτρηση με τη Λάρισα για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο διεθνής αριστερός μπακ αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά. Από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς θα απουσιάσουν οι συνήθεις ύποπτοι: Μπουμσόνγκ, Νίνης και Λέτο.