Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα έδωσε το υπουργείο Υγείας για το γεγονός ότι η διοικήτρια του νοσοκομείου, με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών, όπως λέει, έβγαλε το νοσοκομείο από την εφημερία, επικαλούμενη ελλείψεις σε υλικά και κρεβάτια. Όμως, με αιφνιδιαστική επίσκεψη οι αρμόδιοι διαπίστωσαν ότι υπήρχε στοκ αναλώσιμων και 37 άδεια κρεβάτια, σύμφωνα και με τις σχετικές

  • Ant1
ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα έδωσε το υπουργείο Υγείας για το γεγονός ότι η διοικήτρια του νοσοκομείου, με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών, όπως λέει, έβγαλε το νοσοκομείο από την εφημερία, επικαλούμενη ελλείψεις σε υλικά και κρεβάτια.

Όμως, με αιφνιδιαστική επίσκεψη οι αρμόδιοι διαπίστωσαν ότι υπήρχε στοκ αναλώσιμων και 37 άδεια κρεβάτια, σύμφωνα και με τις σχετικές δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Την ίδια ώρα, πραγματοποιείται σύσκεψη των υπουργών Παιδείας και Υγείας με τις διοικήσεις των πανεπιστημιακών νοσοκομείων «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο», που έχουν αναστείλει από την περασμένη εβδομάδα τη λειτουργία τους, δηλώνοντας αδυναμία να καλύψουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v