Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραχαραγμένα χαρτονομίσματα σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραχάραξη και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων στο Γαλάτσι από άνδρες της αστυνομίας. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Ρουάντα και ένας υπήκοος Καμερούν, ηλικίας 27 ετών και οι δύο, για «παραχάραξη κατά συναυτουργία και κατά συρρο

  • Ant1
Παραχαραγμένα χαρτονομίσματα σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραχάραξη και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων στο Γαλάτσι από άνδρες της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Ρουάντα και ένας υπήκοος Καμερούν, ηλικίας 27 ετών και οι δύο, για «παραχάραξη κατά συναυτουργία και κατά συρροή από άτομα που ενεργού καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα».

Ειδικότερα οι δύο αλλοδαποί, μετά από έρευνα, βρέθηκαν να κατέχουν ο καθένας, από ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ. Στη συνέχεια οδήγησαν τους Αστυνομικούς σε διαμέρισμα στην περιοχή του Γαλατσίου, που είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο παραχάραξης χαρτονομισμάτων.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20, 50, 100, 200, 500 ευρώ, συνολικής αξίας 1.155.190 ευρώ καθώς και παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 και 100 δολαρίων συνολικής αξίας 40.000 δολαρίων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένδεκα εκτυπωτές με πλήρη εξοπλισμό, πλήθος ισομετρικών χαρτιών τεμαχισμένων σε διαστάσεις χαρτονομισμάτων, οκτώ γυάλινα φιαλίδια με υδατικά διαλύματα και σκόνη, που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία χαρτονομισμάτων, οκτώ λεπίδες και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο