
Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Άριελ Ιμπαγάσα τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως απουσιάσει από την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καβάλα στο Καραϊσκάκη. Ο Αργεντινός υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε να υπάρχει μερική ρήξη στον μηνίσκο, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.
Την ίδια ώρα, σε στασιμότητα βρίσκεται η υπόθεση δανεισμού του Ορμπάιθ στους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με βασκικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο τελικά βάζει φρένο στην υπόθεση και θα κινηθεί για άλλες λύσεις.
Την ίδια ώρα, καθοριστικό για τη μεταγραφή του Αντρέ Κάστρο της Πόρτο θα είναι στον Παναθηναϊκό το επόμενο διήμερο. Οι «πράσινοι» περιμένουν τη μετακίνηση του Νταμιέν Πλεσί για να μπορέσουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Παρ’ όλα αυτά, η Σπόρτινγκ Χιχόν συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με τους «Δράκους» για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.
Στην ΑΕΚ, η απόκτηση αμυντικού μέσου αποτελεί προτεραιότητα για τον Μανόλο Χιμένεθ που εξετάζει παίκτες από την ισπανική αγορά. Η κακοτυχία, όμως, χτύπησε την Ένωση, καθώς μετά τον Μπέλεκ ήρθε η σειρά του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.
Στον ΠΑΟΚ, στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας για τον πρώτο αγώνα των play-off του Europa League με την Καρπάτι Λβιβ την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα. Τα ευχάριστα για τον Λάζλο Μπόλονι ήρθαν από την πλευρά του Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος ολοκλήρωσε κανονικά την προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.