Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μπόνους» σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς και πυρομανείς

Τη στιγμή που μπαίνει ψαλίδι στα επιδόματα δέκα κατηγοριών σοβαρής αναπηρίας, σοκάρει η είδηση ότι παιδόφιλοι, κλεπτομανείς και πυρομανείς επιβραβεύονται από τις αρμόδιες Αρχές, με ποσοστά αναπηρίας μέχρι και 35%. Οι καταγγελίες έρχονται από τους ίδιους τους ανάπηρους, οι οποίοι λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούν το νέο νόμο.

  • Ant1
«Μπόνους» σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς και πυρομανείς

Τη στιγμή που μπαίνει ψαλίδι στα επιδόματα δέκα κατηγοριών σοβαρής αναπηρίας, σοκάρει η είδηση ότι παιδόφιλοι, κλεπτομανείς και πυρομανείς επιβραβεύονται από τις αρμόδιες Αρχές, με ποσοστά αναπηρίας μέχρι και 35%.

Οι καταγγελίες έρχονται από τους ίδιους τους ανάπηρους, οι οποίοι λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούν το νέο νόμο.

Όπως αναφέρει η απόφαση αυτή οι παιδόφιλοι, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.

Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και επιδειξιομανείς τότε «επιβραβεύονται» με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο