Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την αποφυλάκιση Εφραίμ ζητά ο εισαγγελέας

Την αποφυλάκιση του μοναχού Εφραίμ ζητεί και πάλι ο εισαγγελέας Εφετών Π. Μαντζούνης ο οποίος πρότεινε επί της αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε ο ηγούμενος - αυτή τη φορά- προς το Συμβούλιο Εφετών. Μετά την απόρριψη αντίστοιχης αίτησης που υπέβαλε στην εφέτη ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ο μοναχός Εφραίμ επανήλθε προσφεύγοντας στο δικαστικό συμβούλιο.

  • Ant1
Την αποφυλάκιση Εφραίμ ζητά ο εισαγγελέας

Την αποφυλάκιση του μοναχού Εφραίμ ζητεί και πάλι ο εισαγγελέας Εφετών Π. Μαντζούνης ο οποίος πρότεινε επί της αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε ο ηγούμενος - αυτή τη φορά- προς το Συμβούλιο Εφετών.

Μετά την απόρριψη αντίστοιχης αίτησης που υπέβαλε στην εφέτη ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ο μοναχός Εφραίμ επανήλθε προσφεύγοντας στο δικαστικό συμβούλιο.

Εισηγητής είναι και πάλι ο εισαγγελέας Εφετών κ. Μαντζούνης ο οποίος για τρίτη φορά εισηγήθηκε την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για τις «ιερές ανταλλαγές» μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, και την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο ηγούμενος Εφραίμ είναι προφυλακισμένος από τις 23 Δεκεμβρίου με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο