Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου

(VIDEO) Διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ με τις Ντόρτμουντ και Στουτγγάρδη να αναδεικνύονται ισόπαλες 4-4.

  • Real.gr
Παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου
Διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ με τις Ντόρτμουντ και Στουτγγάρδη να αναδεικνύονται ισόπαλες 4-4.

Δύο φορές ανατροπή σκορ και 6 γκολ σε 21 λεπτά ήταν τα κατορθώματα των 22 παικτών. Η Ντόρτμουντ παρέμεινε αήττητη εδώ και 18 αγωνιστικές (16 νίκες 2 ισοπαλίες) ωστόσο η διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν μπορεί να μειωθεί στους 3 αν οι Βαυαροί νικήσουν εκτός έδρας τη Νυρεμβέργη.

Μάλλον εύκολο έργο, αν αναλογιστούμε την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του Χάινκες.Και απο εκεί και πέρα θα απομένουν 6 αγωνιστικές με την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ντόρτμουντ να είναι στην 30η αγωνιστική.



Ο Καγκάβα άνοιξε το σκορ στο 33, ο Κούμπα διπλασίασε το σκορ στο 49, ο Ιμπίσεβιτς μείωσε σε 2-1 στο 71, με δύο γκολ του Σκίμπερ (77, 79) η Στουτγγάρδη πέρασε μπροστα. Ισοφάρισε ο Χούμελς στο 82, στο 87 ο Πέρισιτς έκανε το 4-3 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ 4-4 ο Γκέντνερ.

Ο Γερμανός σχολιαστής το χαρακτήρισε ως ποδοσφαιρικό τσίρκο... και μάλλον δεν έχει άδικο. Η Ντόρτμουντ δεν είχε δεχθεί 3 γκόλ εντός έδρας εδώ και 2 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2010 με αντίπαλο την Φρανκφούρτη (2-3).


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο