Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάλκινο μετάλλιο για Τσιάβου και Γιαζιτζίδου

Πιστές στο ραντεβού τους με τις επιτυχίες φάνηκε το γυναικείο ελληνικό δίδυμο του διπλού σκιφ της κωπηλασίας.

  • Real.gr
Χάλκινο μετάλλιο για Τσιάβου και Γιαζιτζίδου
 Πιστές στο ραντεβού τους με τις επιτυχίες φάνηκε το γυναικείο ελληνικό δίδυμο του διπλού σκιφ της κωπηλασίας. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των μεσαίων βαρών και ανέβασαν την Ελλάδα στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Σε μια πραγματικά φοβερή κούρσα, το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε πολύ δυνατά στην 4η διαδρομή και κρατούσε τα ηνία μέχρι και τα 1000 μέτρα. Στη συνέχεια οι μεγάλες αντίπαλοι των κωπηλατριών μας, Βρετανίδες, ανέβασαν το ρυθμό του και άρχισαν να ξεχωρίζουν περνώντας στην 1η θέση. Τσιάβου και Γιαζιτζίδου έδωσαν μεγάλη μάχη με το πλήρωμα από την Κίνα και έχασαν το ασημένιο μετάλλιο μόλις στα τελευταία μέτρα.

Συγχαρητήρια από Σαμαρά

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις Ελληνίδες αθλήτριες. «Συγχαρητήρια, κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο πρωθυπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο