Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήταν έγκυος η Ρίβα Στένκαμπ;

Φήμες φέρουν τον εξοργισμένο Όσκαρ Πιστόριους να δολοφονεί τη φίλη του μόλις τον πληροφόρησε ότι ήταν έγκυος - Tι λέει ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Στένκαμπ.

  • Real.gr
Ήταν έγκυος η Ρίβα Στένκαμπ;

Σύμφωνα με νέα αναφορά, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η Ρίβα Στένκαμπ ήταν έγκυος στο παιδί του Όσκαρ Πιστόριους. Το τραγικό βράδυ η 29χρονη είπε το νέο στον Παραολυμπιονίκη, ο οποίος εξοργίστηκε και τη δολοφόνησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Τις φήμες πυροδότησε το National Enquirer, που δημοσίευσε πως ο Πιστόριους αντέδρασε στην είδηση ότι θα γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με πηγή, που επικαλείται η National Enquirer, "η αστυνομία πιστεύει ότι το μυστικό της εγκυμοσύνης που του απεκάλυψε εξόργισε τον Πιστόριους και δολοφόνησε τη Ρίβα με σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος, το πόδι και το χέρι".

Μία νεκροψία στη σορό της Στένκαμπ θα αποδείκνυε αν ήταν έγκυος ή όχι, αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι τα αποτελέσματα της επαναληπτικής νεκροψίας δεν θα αποκαλύπτονταν. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Στένκαμπ διέψευσε το δημοσίευμα του National Enquirer αναφέροντας ότι αν υπήρχε εγκυμοσύνη, η Ρίβα θα το είχε εξομολογηθεί στη μητέρα της. Επίσης, η νεκροψία θα το είχε δείξει αμέσως αν η κοπέλα ήταν έγκυος, κάτι που δεν επισημάνθηκε ουδέποτε, ενώ ο εκπρόσωπος επέμεινε ότι η φήμη της εγκυμοσύνης είναι κατασκευασμένη από την πλευρά του κατηγορουμένου, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.

Επιπλέον, θεωρείται ότι ο Πιστόριους ζήλευε τη Ρίβα για τη στενή σχέση που φέρεται να είχε με καλό της φίλο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, MIRROR

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο