Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις φλόγες η Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

 Μετά την επικύρωση τη θανατικής ποινής για 21 κατηγορουμένους στη δίκη για τα αιματηρά επεισόδια πέρυσι σε γήπεδο του Πορτ Σάιντ.

  • Real.gr
Στις φλόγες η Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Η έδρα της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πυρπολήθηκε σήμερα στο Κάιρο, καθώς και κτίρια που ανήκουν στη λέσχη της αστυνομίας, λίγο μετά την απόφαση αιγυπτιακού δικαστηρίου που επικύρωσε τη θανατική καταδίκη η οποία είχε επιβληθεί σε 21 εκ των 73 κατηγορουμένων στη δίκη για τα αιματηρά επεισόδια πέρυσι σε γήπεδο του Πορτ-Σάιντ μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, μετέδωσε ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.



Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που έχει εξαπλωθεί μέσα στο κτίριο της Ομοσπονδίας, το οποίο βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με τη λέσχη της αστυνομίας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο