H Ακρίτας στην διεθνή έκθεση ξύλου

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, το οποίο αναδεικνύει τη δυναμικότητα και την προοπτική της, συμμετέχει η βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου Ακρίτας στην 1η Διεθνή Έκθεση Ξύλου, Υλικών Επιπλοποιίας και Ημιέτοιμων Προϊόντων & Μηχανημάτων ξύλου ”ΑΤΗΕΝSMEDWOOD”, που θα λειτουργήσει από τις 24-27 Μαρτίου 2006.

H Ακρίτας στην διεθνή έκθεση ξύλου
Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, το οποίο αναδεικνύει τη δυναμικότητα και την προοπτική της, συμμετέχει η βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου Ακρίτας στην 1η Διεθνή Έκθεση Ξύλου, Υλικών Επιπλοποιίας και Ημιέτοιμων Προϊόντων & Μηχανημάτων ξύλου ”ΑΤΗΕΝSMEDWOOD”, που θα λειτουργήσει από τις 24-27 Μαρτίου 2006, στους χώρους του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου ”Expo Αthens”, στην Ανθούσα Αττικής σε έκταση 32.500 τμ.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν 99 κορυφαία ονόματα του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους καθώς και τις εξελίξεις –καινοτομίες που εμφανίστηκαν στον κλάδο του ξύλου τα τελευταία χρόνια.

Η Ακρίτας θα συμμετέχει με ένα περίπτερο 72 τμ., (2 σταντ Γ7), στο οποίο θα βρίσκονται στελέχη της εταιρίας για την παροχή πληροφοριών και επιχειρηματικές επαφές με εμπορικούς επισκέπτες.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ακρίτας είναι ένας από τους χορηγούς της ημερίδας με θέμα ”ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ”, που θα γίνει στις 26 Μαρτίου 2006 στο πλαίσιο της έκθεσης. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν σε νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα, ενώ η ημερίδα έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού από τον χώρο του ξύλου και επίπλου αλλά και από τον χώρο των αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v