Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση νέου βιβλίου για τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη

To βιβλίο θα παρουσιασθεί σε ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη.

Παρουσίαση νέου βιβλίου για τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη
Το βιβλίο του Γιώργου Λογοθέτη για τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» (Микис Теодоракис, «Моя религия - Греция»), που κυκλοφορεί στην ελληνική και ρωσική γλώσσα, θα παρουσιασθεί σε ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη.

Χαιρετισμό στην παρουσίαση, που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Σπύρου και Εκδόσεις Μίλητος και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού & Επιστημών της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, θα απευθύνει ο κ. Μίκης Θεοδωράκης.

Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωπος της ρωσικής Πρεσβείας, ο κ. Ιωάννης Τζεν, πρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας & Συνεργασίας, και ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, χορηγού της ρωσικής έκδοσης.

Για την έκδοση θα μιλήσουν ο κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, η κα Μαρία Φαραντούρη και ο συγγραφέας Γιώργος Λογοθέτης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, εκδότης-δημοσιογράφος. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο-ντοκουμέντο με μαρτυρίες φίλων του Μίκη Θεοδωράκη από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v