Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Ava του Σαράντη ήταν ο χορηγός του «Hollywood Stars» στο Novacinema2HD

Το «Hollywood Stars» φιλοξενεί κάθε μήνα μία διαφορετική σταρ του Hollywood προβάλλοντας μία εξαιρετική επιλογή από τις καλύτερες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Το Ava του Σαράντη ήταν ο χορηγός του «Hollywood Stars» στο Novacinema2HD

Το προϊόν Ava του Ομίλου Σαράντη ήταν ο χορηγός της κινηματογραφικής ζώνης «Hollywood Stars» που είναι αφιερωμένη στις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του Χόλυγουντ και προβάλλεται αποκλειστικά από το Novacinema2HD, κάθε Τρίτη, στις 22:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Nova.

Το «Hollywood Stars» φιλοξενεί κάθε μήνα μία διαφορετική σταρ του Hollywood προβάλλοντας μία εξαιρετική επιλογή από τις καλύτερες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Από τον Νοέμβριο που ξεκίνησε η ζώνη έχουν γίνει αφιερώματα σε πρωταγωνίστριες, όπως η Julia Roberts, η Nicole Kidman, η Naomi Watts, η Anna Kendrick και η Charlize Theron, ενώ τον Απρίλιο θα φιλοξενηθεί η Marion Cottillard.

To «Hollywood Stars» αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για το portfolio των γυναικείων προϊόντων του Ομίλου Σαράντη, καθώς ενισχύθηκε από ένα δυνατό media plan στα κανάλια Novacinema, στοχευμένη προβολή στο ειδικό αφιέρωμα του Novaguide.gr και ένα πλήθος παροχών σε όλο το site.

Μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας εξασφαλίστηκαν πάνω από 10.000 διαφημιστικά δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο το μήνα, ενώ 300.000 unique χρήστες εκτέθηκαν στην επικοινωνία στο Novaguide.gr.

To Novacinema2HD είναι το κανάλι που προβάλει 24 ώρες το 24ωρο και σε εκπληκτική ποιότητα Nova High Definition όλες τις ταινίες που ξεχώρισαν, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κλασσικά, παλαιότερα ή πρόσφατα, blockbusters και ταινίες που άφησαν εποχή λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Θεματικά αφιερώματα για τους μεγαλύτερους δημιουργούς της 7ης τέχνης, για τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood και πολλά ακόμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v