Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΤΕΑΤ: Ηγετικό στέλεχος του κατασκευαστικού κλάδου ο Ν. Κάμπας

Το Δ.Σ. του ΣΤΕΑΤ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Ν. Κάμπα που θα τελεστεί την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΣΤΕΑΤ: Ηγετικό στέλεχος του κατασκευαστικού κλάδου ο Ν. Κάμπας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΤΕΑΤ, μετά την αιφνίδια απώλεια του Νικόλαου Κάμπα, Προέδρου του Δ.Σ. της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά κι ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Νικόλαος Κάμπας υπήρξε ένα από τα ηγετικά στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, έχοντας εκτελέσει μερικά από τα πιο σημαντικά και αναγνωρίσιμα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τα τελευταία 40 χρόνια. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΓΕΚ Α.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής για πολλά χρόνια, τονίζει ο ΣΤΕΑΤ στην ανακοίνωσή του.

Από το 2003 έως το 2011 διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΓΕΚ και Πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ, ενώ από το 2011 διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Το Δ.Σ. του ΣΤΕΑΤ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Επίσης αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει ποσό στην οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v